Gjirafa

Gjirafa.com është makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në Gjuhën Shqipe, e cila i ofron përdoruesve të saj gjetjen e informatave shqip nga i tërë Interneti. Përdoruesit kanë mundësi të kërkojnë më shumë se 160 milion ueb faqe Shqip nga i tërë Interneti, si dhe më shumë se 10,000 lajme ditore nga të gjitha portalet shqip të infomimit. Gjirafa.com ndër të tjera ofron edhe oraret e autobusëve ndërmjet vendeve në Kosovë, Maqedoni dhe Shqipëri, si dhe parashikimin e motit për qytetet kryesore. Gjirafa.com, “Kërko në gjuhën tënde”.

Gjirafa ështe kompani Amerikane, e themeluar në SHBA nga Mergim Cahani, njëherit edhe CEO, ndërsa bashkëthemelues janë Ercan Canhasi dhe Diogjen Elshani. Gjirafa me degën e saj në Kosovë numëron 21 të punësuar të cilët kryesisht punojnë në dy zyret e saj, Prishtinë dhe Prizren.

Visit and enjoy the site Gjirafa, belonging to category Albania

gjirafa.com
29-01-2017
Gjirafa

Related sites Gjirafa

E Albania
Albania information page with search engine and directory with information about Albania.
Albanian Yellow Pages
Albanian business directory. Yellow and white pages for Albania.
Alba Find
AlbaFind is a search engine dedicated to Albanian websites.
EURAXESS
Welcome to Albanian EURAXESS Portal - a resource for foreign researchers who plan to come to...
Shqiperia
Albanian news, culture and history portal.

 
Powered by Arfooo directory © 2007 - 2021    Generated in 0.015 Queries: 7    Contact